Ronaldo langer ud efter Alex Ferguson

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

Efter Manchester Uniteds seneste 2-1 nederlag til Real Madrid i Champions League ottendedelsfinalerne har den brasilianske fodboldlegende Ronaldo benyttet lejligheden til at lange ud efter manager Alex Ferguson, efter skotten kaldte ham ’fed og gammel’ inden opgøret mod Los Blancos.

Brasilianske Ronaldo vs. Real Madrids Christiano Ronaldo


Det var under pressekonferencen inden tirsdagens kamp mod Real Madrid på Old Trafford, at Sir Alex Ferguson kaldte den tidligere Real Madrid spiller for ’fed og gammel’ til de internationale Champions League nyheder, da han blev bedt om at sammenligne brasilianske Ronaldo med den nuværende portugisiske Real Madrid spiller, Cristiano Ronaldo.

”Den ældre, den federe Ronaldo nåede sit højdepunkt som centerangriber dengang (hvor han lavede hattrick mod Manchester United på Old Trafford i 2003, red.),” svarede Ferguson ifølge Tribal Football. Hans syn på Cristiano Ronaldo er dog en del mere positivt.

”Cristiano Ronaldo er en suveræn atlet. Han misser aldrig en kamp, han har en fantastisk fysik, to gode fødder, tempo, han er god i luften.”

Ronaldo svarer igen

Men oven på Manchester Uniteds exit fra den prestigefyldte Champions League 2012/13 har brasilianske Ronaldo været ude i medierne for at udtrykke hans glæde over, at Real Madrid kunne lukke munden på ham.

”Real Madrid lukkede munden på ham for mig. Det var mangel på respekt. En professionel i hans alder, en engelsk Sir, skulle ikke være så respektløs. Det var ikke klassisk,” udtaler Ronaldo ifølge ESPN.

”Jeg har intet at sige til denne gentleman, udover at jeg håber holdet, som han træner, altid taber.”

”Jeg er glad for hvad jeg har opnået i fodbold og for at være blevet valgt som den bedste inden for fodbold,” konkluderer fodboldmagikeren.

Real Madrids sejr over Manchester United betyder, at det spanske tophold er videre til kvartfinalerne i Champions League, som bliver afholdt i starten af april. Det er endnu ikke afgjort, hvem holdet skal møde, men hvis du kan lide online spil, kan du oddse på det allerede nu hos bet365.

Du kan oprette en konto og få din velkomstbonus på 1000 kr. lige her:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply