Juventus Tager Imod Celtics i Champions League

Lennon: Conte ævler – Champions League opdateringer!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

I aften tager Juventus imod Celtic på hjemmebane i returkampen af Champions League ottendedelsfinalerne. Juventus er klart favoritter til at vinde kampen, og oven på italienernes 3-0 sejr over Celtic i første del af ottendedelsfinalerne i Glasgow bliver det svært for skotterne at kvalificere sig til kvartfinalerne i den europæiske topturnering.

Aftenens kamp i Champions League

Inden aftenens kamp mellem de to hold har Celtic manager Neil Lennon været ude i de internationale fodbold nyheder for at beskylde Juventus træner Antonio Conte for at ævle med hensyn til hans beskyldninger om, at Gary Hooper på et tidspunkt stod for tæt på Juventus målmand Gigi Buffon i den første kamp mellem holdene.

”Hooper kan stå foran Buffon, så Conte ævler. Enhver spiller kan placere sig hvor han vil inde i feltet,” har Neil Lennon udtalt til Sky Sports.

”Han påvirker ikke målmanden, han rører ikke målmanden og han forhindrer ikke målmanden i at fange bolden.”

”Hvis han forhindrer ham i at fange bolden, så er der frispark ja. Men før bolden bliver sparket gør han ingenting, og han har ret til at stå hvor han vil. Så Conte snakker nonsens,” tilføjer Lennon.

Juventus træner Antonio Conte forbliver dog uenig med den nordirske fodboldtræner, og han står ved, at Hooper blokerede Buffon i første del af ottendedelsfinalerne.

”Hvis Lennon klager over dommere, kan han komme og blive manager i Italien. Spøg til side, han gør det godt med Celtic og de spiller meget godt. Men hvis jeg analyserer kampen, så blokerer Hooper vores målmand inden for feltet hver gang Celtic får hjørnespark,” lyder det kontant fra Conte ifølge Juventus.com.

Spil på Champions League med en gratis velkomstbonus

Begge trænere vil dog forhåbentligt lægge episoden bag sig og fokusere på aftenens returkamp, som fløjtes i gang klokken 20.45. Hvis du kan lide at sætte spil på fodbold, kan du spille på Juventus-Celtic kampen hos bet365.

Du kan oprette en konto og få din velkomstbonus på 1000 kr. lige her:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply