Wilshere: Arsenals sæson er ikke ovre

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

Selvom Premier League sæsonen 2012/13 ikke har været den bedste for Arsenal, der har vundet bare 13 ud af 27 kampe og lige nu ligger på femtepladsen i tabellen med 47 point, så mener Jack Wilshere stadigvæk ikke, at sæsonen er ovre for The Gunners endnu.

Skal blive ved med at kæmpe

Ifølge de engelske live fodbold nyheder har den unge midtbanespiller opfordret hans holdkammerater til at blive ved med at kæmpe og vinde deres kommende kampe mod henholdsvis Tottenham og West Ham samt deres kommende Champions League returkamp mod Bayern München.

”Vores sæson er slet ikke ovre. Vi har en stor chance mod Tottenham og vi har en anden stor kamp mod Bayern. Det bliver svært, men hvis vi viser at vi ikke er bange kan hvad som helst ske,” har Jack Wilshere udtalt til tabloidavisen The Sun.

I weekenden vandt Arsenal 2-1 over Aston Villa, hvilket var et meget vigtigt comeback for manager Arsene Wenger og resten af Arsenal truppen, som tabte 3-1 til Bayern München på hjemmebane i Champions League ottendedelsfinalen sidste uge.

”Det var en massiv sejr, især efter skuffelsen tidligere på ugen. Vi kan klare presset. Jeg tror også manageren kan klare det. Han støtter op om os hele tiden. Men som spillere skal vi kunne klare presset og lette presset som vi gjorde i lørdags,” lyder det fra 21-årige Wilshere.

Næste Arsenal kamp mod Tottenham 3. marts

Forhåbentligt vil weekendsejren over Villa lette en del pres både for Arsene Wenger og resten af holdet, sådan at de kan møde lokalrivaler Tottenham Hotspur søndag den 3. marts med masser af gåpåmod og selvsikkerhed. Hvis du kan lide at spille på fodbold, kan du sætte dine Premier League odds på kampen.

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply