Bet365 Freebet

Gratis liveoddsvæddemål (free bet) til Champions League kampen Real Madrid mod Man Utd

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

I disse dage kan du få et 250 kr. gratis liveoddsvæddemål (free bet) på Real Madrid v Man Utd. Som du sikkert ved, er Real Madrid og Man Utd begge blandt de sidste 16 i UEFA Champions League. I morgen, onsdag den 13. februar 2013, mødes de to hold på Santiago Bernabeu Stadium. Bookmakeren Bet365 tilbyder dig et fantastisk gratis liveoddsvæddemål for at gøre det endnu mere spændende!

Placer et single før-kampvæddemål på dette topopgør, og så giver Bet365 dig et gratis liveoddsvæddemål (free bet) til samme værdi på den store kamp.

Tilmeld dig Bet365 og få dit gratis liveoddsvæddemål (free bet)!

Bet365 gratis liveoddsvæddemål (free bet)

For at kvalificere dig til dit gratis liveoddsvæddemål (free bet) skal du før kampstart placere et single væddemål, og når kampen er begyndt, skal du placere et single væddemål på et liveoddsmarked. Dit gratis liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit FØRSTE liveoddsvæddemål tabes, refunderer bookmakeren Bet365 denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr.).

Som altid er der masser at vælge mellem med over 70 liveoddsmarkeder tilgængelige gennem hele kampen inkl. Næste mål, Antal mål, Antal hjørnespark, Halvleg – Resultat, Fuldtid – Resultat og meget, meget mere. Med et omfattende udbud af før-kamp- og liveoddsmarkeder og et fantastisk tilbud med gratisvæddemål er der ingen tvivl om, at bookmakeren Bet365 er stedet, når du vil spille på fodbold. Læs også vores anmeldelse af Bet365 startbonus!

Få dit Bet365 gratis liveoddsvæddemål (free bet)!

Vilkår for bookmakeren Bet365 free bet (gratis liveoddsvæddemål)

Dette tilbud gælder væddemål placeret på kampen Real Madrid v Man Utd i UEFA Champions League, som spilles på onsdag den 13. februar 2013. Værdien af det gratis væddemål vil svare til værdien af det største single før-kampvæddemål, du placerer på Champions League-kampen mellem Real Madrid og Man Utd op til maksimum 250 kr. Gratisvæddemålet (free bet) anses som dit første single liveoddsvæddemål placeret på Champions League-kampen mellem Real Madrid og Man Utd. Bemærk venligst, at ‘før-kamp' defineres som et væddemål placeret før kampstart på kampen, og ‘liveodds' er defineret som et væddemål placeret efter kampstart. Både dit før-kamp- og liveoddsvæddemål skal betales på den sædvanlige måde. Hvis dit gratis væddemål (free bet) tabes, refunderes din indsats til din bookmaker konto inden for to timer efter kampen er slut. Maksimum gratisvæddemål pr. kunde er 250 kr. Hvis der er placeret mere end et liveoddsvalg på samme kupon, anses gratisvæddemålet (free bet'et) som det, der står øverst på kuponen. Hvis der er brud på vilkårene for deres markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder Bet365 sig ret til at ignorere bonuselementet ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365 sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål (free bet) eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter.

Tilmeld dig Bet365 og få dit gratis liveoddsvæddemål (free bet)!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply