Betsafe Vind En iPad

Spil på din mobil – måske vinder du en iPad!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsafe Vind En iPad

Betsafe har sat en iPad på højkant i denne weekend – ud over de 20 iPads, du kan vinde i deres $14,000 iPad Festival! Der er klassisk engelsk topopgør, når Chelsea tager imod Manchester United på Stamford Bridge. Betsafe har således lidt ekstra godt i posen til alle dem, der laver et mobilbet på kampen: Er du så uheldig at tabe dit bet, deltager du automatisk i lodtrækningen om en iPad 32 GB Wifi. Vinder du dit bet, så kan du naturligvis bare sætte gevinsten ind på din konto!

Spil på Chelsea – Manchester United kampen på Betsafe – og vind en iPad!

Vind en iPad på Betsafe

Hop ind på Betsafe på mobilen og spil på kampen – så har du chancen for at score en iPad, hvis dit spil ikke går hjem. Sådan gør du:

1. Log ind på Betsafe på mobilen
2. Sæt et spil på minimum 50 kr på Chelsea – Man Utd (både alm. odds og livebet tæller med)
3. Går dit spil ikke hjem, deltager du i lodtrækningen om en iPad

Spil på kampen med din mobil her. Har du ikke en konto på Betsafe endnu, skal du oprette en først via din almindelige stationære eller bærbare pc. Klik på et link her på siden for at oprette din Betsafe konto!

Opret en konto på Betsafe – måske vinder du en iPad!

Konkurrencebetingelser for vind en iPad

Dette tilbud/denne konkurrence er både for nye og eksisterende kunder. Dit væddemål på mininum DKK 50 skal være på Premier League kampen Chelsea – Manchester United, som spilles søndag den 28. oktober 2012 kl. 17.00 CET. Både odds (pre match) og livebetting gælder i denne kampagne, men kun spil fra mobil / tablet tæller med i denne kampagne. Kuponen må gerne indeholde spil på andre kampe eller idrætsgrene. Det skal blot indeholde minimum ét spil på ovenstående kampe. Alle typer spil på kampene tæller med (f.eks. over/under, ciffertips, første målscorer etc.) Denne kampagne gælder kun for danske kunder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, andre produkter, services eller til penge på Betsafe konti. Findes der ikke en vinder blandt spil på kampen, som ikke gik hjem. Vinderne får direkte besked via telefon eller mail. Præmien inkluderer 1 stk. iPad 32 GB Wifi (3. generation). I øvrigt gælder der generelle vilkår og betingelser, som kan findes på Betsafes hjemmeside!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.