Risikofrit Freebet Betsafe

Få risikofrit væddemål på Champions League til en værdi af 100 kr!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsafe Champions League Risikofrit Væddemål

Endnu en omgang Champions League er nu endelig lige på trapperne. Chelseas blå flag er blevet hejst af de regerende mestre, som nu skal forsvare deres titel og sørge for, at den ikke bliver snuppet fra dem af en af de absolut bedste klubber i Europa. For at give dig et forspring tilbyder Betsafe dig i denne uge et risikofrit væddemål på 100 kr. til at spille på Champions League. Placer et kombinationsvæddemål (double, treble etc.) på mindst 100 kr., og så refunderer Betsafe dine 100 kr., hvis du taber. Vinder du, kan du naturligvis beholde indsats og gevinst og grine hele vejen til banken! Gevinster er naturligvis også skattefrie, da Betsafe har en dansk tilladelse fra Spillemyndigheden i Danmark.

Få et 100 kr. risikofrit væddemål til Champions League på Betsafe!

Betsafe risikofrit væddemål til Champions League

Yes, Champions League er gang. For at give dig et forspring tilbyder Betsafe dig i denne uge et risikofrit væddemål på 100 kr. til at spille på Champions League. Placer et kombinationsvæddemål (double, treble etc.) på mindst 100 kr., og så refunderer Betsafe dine 100 kr., hvis du taber. Vinder du, kan du naturligvis beholde indsats og gevinst og grine hele vejen til banken! Gevinster er naturligvis også skattefrie, da Betsafe har en dansk tilladelse fra Spillemyndigheden i Danmark.

Dit risikofrie væddemål skal altså inkludere mindst to kampe fra første runde i Champions League, som spilles 18. og 19. september 2012. Hvis du taber dit væddemål, vil du få 100 kr. refunderet. Disse udbetales torsdag den 20. september 2012. Du skal gøre krav på bonussen under ‘Mine Bonusser’ på din Betsafe-konto.

Hent dit risikofrie væddemål til Champions League på Betsafe!

Sådan får du dit Champions League free bet

Placer et kombinationsvæddemål (mindst to kampe) på Champions League til mindst 100 kr. Dit risikofrie væddemål skal inkludere mindst to kampe (1X2, over/under osv.) fra Champions League-runden, som spilles i denne uge fra den 18. til den 19. september 2012. Hvis du vinder dit væddemål, beholder du selvfølgelig alle dine gevinster. Hvis du taber dit vædemål, vil din konto blive krediteret en gratis bonus på 100 kr. den 20. september 2012, klokken 16:00. Du skal gøre krav på denne bonus ved at bruge følgende fremgangsmåde: Gå til ‘Min Konto’ i det øverste højre hjørne, vælg ‘Mine Bonusser’ og gør krav på din bonus. Du kan gøre dette efter klokken 16:00 den 20. september. Kombinér så mange kampe, du har lyst til, så længe din kupon indeholder mindst to kampe fra Champions League-runden, som spilles den 18. og 19. september 2012. Det er kun det første væddemål, som opfylder de ovennævnte krav, som tæller. Hvis du placerer mere end et væddemål, som opfylder kriterierne i løbet af perioden, er det kun dit første væddemål, som vil være omfattet af dette kampganetilbud.

Risikofrit væddemål til Champions League kan hentes på Betsafe her!

Vilkår og betingelser for Champions League væddemålet

Din indsats skal være mindst 100 kr. for, at du kvalificerer dig til dette kampagnetilbud. Du kan spille for mere, men Betsafe krediterer maksimalt 100 kr. til dig. Det er kun dit først-placerede væddemål, som er omfattet af dette kampagnetilbud, og du modtager kun en bonus, hvis du taber på dit første væddemål. Det er tidspunktet for placeringen af dit væddemål, som afgør, om det er dit første væddemål (og ikke hvornår væddemålet afgøres). Din kupon skal indeholde mindst to kampe fra den første runde af Champions League, som spilles 18. og 19. september 2012. Kun væddemål, som placeres mellem den 17. og den 19. september 2012 er omfattet af dette kampagnetilbud. Hvis du har spillet på Champions League før den 17. september, vil dette ikke blive omfattet af kampagnen, men du kan placere et nyt væddemål, som vil være omfattet i stedet for. Dit væddemål skal være afgjort før 23.59 CET den 19. september for at være omfattet af dette kampagnetilbud. Dit risikofrie væddemål vil blive udbetalt som en bonus på 100 kr. klokken 16.00 torsdag den 20. september, men du skal gøre krav på din bonus via din Betsafe-konto. Gå til ‘Min Konto’ i det øverste højre hjørne og vælg ‘Mine Bonusser’, og gør dernæst krav på din bonus. Det er muligt at gøre krav på bonussen indtil torsdag den 27. september 2012. Hvis ikke du har gjort krav på den før da, er du ikke længere berettiget til at modtage bonussen. Bemærk, at dine bonuspenge skal omsættes tre gange til odds 1,5 eller højere i Betsafes odds-afdeling, før du kan hæve eller overføre midlerne til andre afdelinger. Denne bonus udløber efter 60 dage, hvis ikke du gør fuld brug af bonusbeløbet inden da, og denne kampagne er kun tilgængelige for danske kunder.

Andre gode free bets til bookmakere

Betsson – Få 100 kr. gratis med bonuskoden MOBILE2012 (+10 free spins)

Betsafe – Få 50 gratis mobilbet med bonuskoden DKMOB50 (+10 gratis spins)

For alle spillestedernes vedkommende gælder det, at du først skal oprette en konto via din stationære eller bærbare computer via links ovenfor. Det er herfra, du skal indbetale penge og overføre dem til mobilkontoen. Når der er penge på mobilkontoen, kan du spille løs. Begge tilbud kan både anvendes på iPhone og på Android enheder! Det lyder måske sværere, end det er? Hvis der skulle opstå problemer, kan du altid kontakte spillesidernes kompetente kundeserviceafdelinger. Det går tit meget glat, og alternativ er du altid velkommen til at kontakte os her på Sportstidende.dk, fx ved at skrive en kommentar nedenfor. Så svarer vi med det samme og vil forsøge at hjælpe dig. En ting skal nævnes, og det er, at det er blevet endnu mere sikkert at spille online efter, at Spillemyndigheden / SKAT skal godkende alle spillesteder. Unibet, Betsson og Betsafe – der er nævnt ovenfor – har naturligvis alle fået en sådan tilladelse, og det betyder, at de er genstand for en løbende kontrol, der gør det endnu mere sikkert, end det i forvejen var.

 

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply