100 kr. risikofrit free bet til nye Unibet mobilkunder

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Vidste du, at du kan få adgang til Unibet odds rækkevidde, uanset hvor du er? Alt du behøver er en mobiltelefon med internetadgang, så kan du spille pre-match og live på Unibets store spiludbud. Du kan altså bruge Unibet på din iPhone eller Smartphone med Android. Er du ny kunde eller har du blot ikke fået prøvet mobil betting af, tilbyder Unibet dig lige nu et ganske risikofrit spil hos Unibet på 100 kroner! Det er ganske let. Spil for mindst 100 kroner på din mobiltelefon på et hvilket som helst kamp i en valgfri sport, og de tilbagebetaler de 100 kroner indenfor 2 arbejdsdage, hvis dit spil er tabt. Simpelt! Placer dine indsatser nu på Unibet! Bemærk, at du først skal oprette din konto via internettet. Det kan du gøre via links her på siden.

Spil på Unibet med 100 kr. risikofrit free bet!

Unibet Mobil free bet uden risiko

Unibet 100 kr. risikofrit mobil free bet

Er du som nævnt ny kunde på Unibet eller har du blot ikke fået prøvet mobiltjenesten af, tilbyder de dig lige nu et ganske risikofrit spil hos Unibet på 100 kr. ! Det er ganske let. Spil for mindst 100 kroner på din mobiltelefon på et hvilket som helst kamp i en valgfri sport, og Unibet tilbagebetaler de 100 kroner indenfor 2 arbejdsdage, hvis dit spil er tabt. Hvis du vinder, kan du naturligvis beholde din velfortjente gevinst! Bemærk, at du skal oprette din konto via internettet først, før du kan placere din indsats. Herefter kan du hive din iPhone eller din Android smartphone frem og gå i gang!

Få 100 kr. risikofrit free bet på Unibet!

Hvordan kan jeg tilmelde mig risikofrit spil?

Du skal tilmelde dig det risikofrie spil på mobilen ved at indtaste dit Unibet-brugernavn på Unibets hjemmeside og klikke på “Gem”. Sørg for, at du indtaster dit Unibet-brugernavn præcist, som det vises på din konto (storer vs. små bogstaver osv.). Tilbuddet gælder i øvrigt kun det første spil du placere via din telefon, og du skal spille for mindst 100 kr. for at kvalificere dig til bonussen. Dit spil bliver refunderet, hvis spillet er tabt, og bonussen udbetales senest 2 arbejdsdage efter spillet er afgjort. Unibet forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller afbryde kampagnen, og Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende. Læs disse på Unibets hjemmeside. Så fat din telefon og gør klar til Unibets iPhone risikofrie free bet eller Android free bets!

Hent dit 100 kr. risikofrit free bet på Unibet her!

Andre gode mobil free bets

Betsson – Få 100 kr. gratis med bonuskoden MOBILE2012 (+10 free spins)

Betsafe – Få 50 gratis mobilbet med bonuskoden DKMOB50 (+10 gratis spins)

For alle spillestedernes vedkommende gælder det, at du først skal oprette en konto via din stationære eller bærbare computer via links ovenfor. Det er herfra, du skal indbetale penge og overføre dem til mobilkontoen. Når der er penge på mobilkontoen, kan du spille løs. Begge tilbud kan både anvendes på iPhone og på Android enheder! Det lyder måske sværere, end det er? Hvis der skulle opstå problemer, kan du altid kontakte spillesidernes kompetente kundeserviceafdelinger. Det går tit meget glat, og alternativ er du altid velkommen til at kontakte os her på Sportstidende.dk, fx ved at skrive en kommentar nedenfor. Så svarer vi med det samme og vil forsøge at hjælpe dig.

En ting skal nævnes, og det er, at det er blevet endnu mere sikkert at spille online efter, at Spillemyndigheden / SKAT skal godkende alle spillesteder. Unibet, Betsson og Betsafe – der er nævnt ovenfor – har naturligvis alle fået en sådan tilladelse, og det betyder, at de er genstand for en løbende kontrol, der gør det endnu mere sikkert, end det i forvejen var.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply