Happy Days på Unibet med daglige EM 2012 tilbud

Happy Days på Unibet med daglige tilbud før EM 2012

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Happy Days på Unibet med daglige EM 2012 tilbud

Så er der Happy Days hos Unibet i anledningen af det kommende EM 2012! Der er kun kort tid til starten af den største sportsbegivenhed i år, EM 2012. Unibet synes derfor, at det er en god idé at varme op til dette med en masse EM 2012 tilbud så som risikofrie væddemål, gratis freebets, EM 2012 konkurrencer og gode EM 2012 odds. Hold øje med kalenderen eller SportsTidende.dk, så du er sikker på ikke at gå glip af de gode EM 2012 tilbud!

Se Unibets EM 2012 kalender med EM 2012 tilbud som risikofrie væddemål, gratis freebets, specielle odds!

Unibets EM 2012 tilbud!

Der er nu kun få dage til starten af den største sportsbegivenhed i år, EM 2012. Hos Unibet synes de, at det er en god idé at varme op til dette med deres “Happy Days” kampagne. Mellem den 30. maj og den 6. juni 2012 vil der dagligt være fantastiske EM tilbud, som venter på dig. Er du ny spiller, kan du endda få en velkomst bonus på 500 kr.

Besøg Unibets og få 500 kr. i velkomstbonus og andre gode EM 2012 tilbud!

Hver dag kl. 10.00 vil Happy Days tilbuddene blive afsløret. Unibet afslører ikke på forhånd, hvad der venter os, men det vil formentlig være noget i stil med  præcist hvad vi har på tapetet, men det vil være i stil risikofrie væddemål, gratis freebets, EM 2012 konkurrencer og gode EM 2012 odds.

Vi har også udarbejdet en liste over ALLE de gode EM 2012 bookmaker tilbud, som du kan komme til at klikke på linket! Skynd dig, tilbuddene vælter allerede ind, og nogle af dem kræver, at du er hurtig på aftrækkeren!

Regler og vilkår for alle EM 2012 tilbud

De daglige tilbud er kun gældende for spil spillet i ”Happy Days” gruppen på Oddssektionen, og tilbuddet er ikke gældende for spil sat på den almindelige ”Fodbold” gruppe eller nogen anden gruppe/undergruppe. Hvert Happy Day tilbud vil være gældende fra 10am CET til 10pm CET. Den første ”Happy Day” er onsdag den 30. maj, og den sidste er onsdag den 6 juni. Alle ”Happy Days” resultater vil blive bekræftet på UEFA, og det første resultat offentliggjort af UEFA vil være gældende for at afgøre spillet, uanset om kampen eller turneringen bliver forkortet, senere ændringer af de officielle resultater og / eller fejl. Der er ingen minimum / maksimum-indsats for at kvalificere sig til tilbuddene. Indsatser bliver afgjort eller tilbagebetalt på spillernes konti indenfor 24 timer efter, turneringen er afsluttet. Tilbuddet gælder både single- og multiple spil. I tilfælde af at det er gældende for et tilbud at få tilbagebetalt indsatsen, vil spillet bliver betragtet som odds på 1.00, resten af det akkumuleret spil forbliver gyldigt dog undtaget det tabende del af spillet i ”Happy Days” tilbuddet. Unibet forbeholder retten til at ændre eller annullere dette tilbud, og deres generelle regler og vilkår er altid gældende for denne kampagne.

Besøg Unibets og få 500 kr. i velkomstbonus og andre gode EM 2012 tilbud!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply