Unibet Velkomstbonus

Få 2 gratis superligabilletter til kampen mellem FCK og FCM fra Unibet

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Unibet sponserer danske storklubber

Du og en ven kommer gratis til FC København-FC Midtjylland, hvis du spiller et single-væddemål for mindst en 50’er på forårets anden runde i Superligaen. Er du ny spiller hos Unibet, kan du endda få 500 kr. i velkomstbonus til odds. Ud over velkomstbonussen er der også mange løbende bookmaker og odds tilbud til loyale spillere. Hos Unibet er de nu for alvor kommet i forårsstemning!

Læs mere på Unibet, hvor du også kan få 500 kr. i bonus!

Gratis superligabilletter

For anden weekend i træk giver Unibet således 2 gratis Superliga-billetter til alle, der registrerer sig på den relevante siden og derefter spiller for mindst 50 kroner på Superligaen. Hvis du allerede sikrede dig 2 billetter i sidste uge, kan du altså nu få 2 ekstra! Mon ikke det kommer til at fortsætte de kommende weekender også. Så det er en god mulighed for at få gratis superligabilletter!

Billetterne er til FC København-FC Midtjylland, der spilles i Parken søndag den 18. marts kl. 18. Og der er lagt i ovnen til et rigtigt topopgør, selv om FCN naturligvis lige pt. ligger nummer 2!

Læs mere på Unibet om, hvordan du får dine gratis superligabilletter!

Regler og vilkår for gratis billetter til Superligaen

For at få billetter til FC København-FC Midtjylland skal du først indtaste dit brugernavn her på Unibet. Efter du har indtastet og sendt dit brugernavn, skal du spille et single-væddemål for mindst 50 kroner på en kamp i Superliga-runden, der spilles i perioden 10.-12. marts 2012 (begge dage inklusive). Det er dit første single-væddemål på mindst 50 kroner på enten Pre-Match (før kampstart) eller Live Betting (mens en kamp er i gang), der tæller. Kampen mellem FC København og FC Midtjylland spilles den søndag den 18. marts kl. 18 i Parken, København. Spille-tidspunktet og -datoen kan ændre sig. Billetterne er nummererede og på Parkens afsnit øvre B, og der er maks. to billetter per person. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Alle berettigede kunder modtager en e-mail fra Unibet senest mandag den 12. marts med informationer om afhentning af billetter. Unibet påtager sig intet ansvar for aflysning eller flytning af kampen. Transport til og fra kampen samt evt. ophold, mad og drikke dækkes af kunden selv og står for dennes eget ansvar. Unibet forbeholder til hver en tid retten til at aflyse eller ændre denne kampagne, og Unibets generelle regler og vilkår er gældende.

Læs mere på Unibet om regler for gratis superligabilletter!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.