Farvel til vinteren og vind en ferie til 10.000 kr. på NordicBet

NordicBet Sports Betting Kampagne
Er foråret endelig ved at få overtaget… Hmmm, måske ikke, da det stadig er reeeet koldt. Men med NordicBet kan du sige farvel til vinteren og vinde en ferie til 10.000 kr. Har du også brug for at lade batterierne op efter en kedelig vinter? Så deltag i NordicBets helt specielle lodtrækning, hvor du kan vinde 10.000 kr. til en ferie langt væk fra sne og kulde.

Spil og læs mere om konkurrencen på NordicBet her!

Spil på NordicBet

Lav mindst 5 bets, der inkluderer NordicBets udvalg af vintersport mellem d. 7.-11. marts 2012, for minimum 20 kr. pr. bet, så deltager du i i lodtrækningen. De 4 heldige vindere modtager 10.000 kr., der kan bruges til en dejlig ferie i sydens sol. Udvalget af vintersport på NordicBet inkluderer følgende World Cup events:

7. marts: Langrend i Drammen (Norge)
8. marts: Skihop i Trondheim (Norge)
9. marts: Alpint skiløb i Åre (Sverige)
10. marts: Langrend i Oslo (Norge), Alpint skiløb i Åre (Sverige)
11. marts: Skihop i Oslo (Norge)

Du kan lave alle typer spil både i sportsbooken og på LiveBet, men heldigvis kan du spille indendøre. Husk, at NordicBet er et af de få casinoer, der har dansk licens i Danmark. Derfor kan du trygt og roligt spille her, og fordelen er endvidere, at det er mindre risikofyldt, og at gevinster er skattefrie. For at oprette en konto skal du være opmærksom på, at du skal oplyse dit CPR.-nr., og du skal bruge NemID – det er et krav fra den danske Spillemyndighed.

Nye spillere kan oprette en konto på NordicBet her!

Sådan gør du: Opret eller log ind på din konto. Lav mindst 5 kuponer på en vilkårlig begivenhed i vores udvalg af vintersport mellem d. 7.-11. marts 2012 med minimumsindsats på 20 kr., så deltager du i lodtrækningen om at vinde 10.000 kr. Du kan spille både i sportsbooken og på LiveBet.

NordicBets konkurrenceregler

Alle kunder, der laver mindst 5 bets på en vilkårlig begivenhed i NordicBets udvalg af vintersport mellem d. 7.-11. marts 2012, deltager i lodtrækningen om 10.000 kr. Mindst en begivenhed fra deres udvalg af vintersport, skal inkluderes på hver dags kupon, og mindste indsats pr. kupon er 20 kr. Der kan spilles på både LiveBet og sportsbook. Lodtrækningen vil foregå inden for 5 dage efter sidste begivenhed er afsluttet. Der er ingen omsætningskrav til præmiepengene, men eventuelle skatter og afgifter skal betales af vinderen. Denne konkurrence er åben for alle kunder hos NordicBet, og endelig er generelle regler og vilkår gældende.

Log ind eller opret en ny konto på NordicBet her!