Bet24 sponsorerer AG København

Eksklusivt tilbud: 1000 kr. velkomst-bonus + AGK billetter

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet24 sponsorerer AG København

Bet24 er en særdeles markant spiller på det danske marked, og det er blevet endnu mere udtalt efter det danske spillemarked blev lanceret i begyndelsen af i år. Vi har efterhånden set mange spændende kampagner og forskellige tiltag – det seneste træk er, at Bet24 nu er officiel bettingpartner med AGKøbenhavn (AGK)! Lige nu fejres det med et eksklusivt tilbud, hvor du som ny spiller kan få op til 1000 kr. i velkomstbonus PLUS 4 AGKøbenhavn billetter (helt gratis). Husk, at du skal skrive AGK som bonuskode i feltet offline tracking code for at få dine billetter.

Registrer din konto hos Bet24 nu og modtag din bonus!

Bet24 Sponsorerer AGK

Bet24 udtaler, at de naturligvis er glade og stolte over at have indgået et partnerskab med AGK, hvor Bet24 bliver officiel bettingpartner med AGK. Som en del af partnerskabet vil Jesper Nielsen hver uge komme med skarpe spiltips på dansk og international håndbold. Jesper har haft stor succes i forretningsverdenen og med at opbygge et af verdens bedste håndboldhold. Det bliver spændende at se, om han også kan opbygge en pæn fortjeneste på sine håndboldbets. Du kan følge hans skarpe analyser og spiltips på Bet24's nye blog.

Bet24 Eksklusiv Velkomstbonus

Udover spiltips fra Jesper Nielsen vil samarbejdet med AGK give dig mulighed for at få op til 1000 kroner i velkomstbonus + 4 AGK billetter, hvis du som bonuskode signer op ved at skrive AGK i feltet offline tracking code. Herudover vil du hver måned kunne deltage i specielle AGK konkurrencer. Bemærk: Billetterne bliver sendt til dig direkte fra AGK og der kan gå op til en uge, inden du modtager dem.

Registrer din konto hos Bet24 nu og modtag din bonus!

Andre Bet24 Tiltag – Morten Olsen

Som nævnt har Bet24 netop fået licens til at udbyde online spil i Danmark fra og med januar 2012 og har samtidig indgået en eksklusiv sponsoraftale med Morten Olsen – Danmarks længst siddende og mest vindende landstræner. Fra 1. januar 2012 vil Morten Olsen dele ud af sin enorme fodboldviden til Bet24s spillere, så du får endnu større chancer for at ramme plet.

Morten Olsen er DIN medspiller på Bet24. Du vil løbende modtage hans knivskarpe analyser af udvalgte kampe med “Dynamit Odds”, som er Bet24s nye, sensationelle spilletilbud som sikrer dig ualmindeligt høje odds. Dynamit Odds kommer du til at høre meget mere om. Og du vil forstå at der er alvor bag ordene i det nye Bet24 slogan: Vind mere! Næppe nogen ved så meget om fodbold som Morten.

Registrer din konto hos Bet24 nu og modtag din bonus her!

Morten Olsen Biografi

Hans professionelle karriere tæller op mod 1000 kampe for klubber i Danmark, Belgien og Tyskland. Først som angriber, hvor flere sammenlignede ham med utrolige George Best. Senere fandt han sin plads som libero i Franz Beckenbauer-klassen og nåede bl.a. at blive kåret til Europas 5. bedste spiller. Pokalhøsten tæller tre mesterskaber og en Supercup titel med Anderlecht. Hertil kommer en UEFA cup finale og Bundesliga-sølv med FC Köln. Som træner førte han Brøndby til to mesterskaber og en semifinale i UEFA Cuppen, hvor Rudi Völler gjorde det onde og slukkede finaledrømmen 2 minutter før tid i en legendarisk match i Rom. Efter to år som træner i FC Kölns heksekeddel kom han til Ajax Amsterdam, som han førte til mesterskab og pokaltriumf i samme sæson. Morten overtog landstrænerjobbet fra år 2000. Ingen andre har ført Danmark til så mange slutrunder. Ingen anden kunne varetage den kommende sommers vanskelige EM slutrundeopgave mere professionelt. Med Morten som chef for det ‘genfødte' landshold krydser vi fingre for en succesfuld kvalifikation til VM i Brasilien i 2014. Bet24 er umådelig stolte af det kommende samarbejde med Morten Olsen og håber, at du som Bet24 spiller vil tage godt imod ham på holdet.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply