Bet24 Fødselsdagstilbud

Bet24 fejrer fødselsdag med en fødselsdagsfodboldtur!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet24 Fødselsdagstilbud

Hos Bet24 fejrer de deres 11 års fødselsdag i dag, hvor Danmark tager imod Rusland i en venskabskamp. Bet24's fødselsdag kommer faktisk dig til gode, for du kan nemlig vinde en fodboldtur for to ved at spille på venskabskampen mellem Danmark og Rusland. Alle spil på præcis 11 kr. (inkl. livebetting og mobilbetting) giver dig et lod i konkurrencen og lodtrækningen om en EM-tur for 2 til Danmark-Portugal inklusive fly og billetter til kampen!

Spil på venskabskampen mellem Danmark og Rusland nu!

Vind Fødselsdagsfodboldtur med Bet24

Vind en fodboldtur for 2 til Danmark-Portugal inklusive fly og billetter til kampen ved at spille på venskabskampen mellem Danmark og Rusland. Alle spil på præcis 11 kr. (inkl. livebetting og mobilbetting) giver dig et lod i konkurrencen og lodtrækningen om en EM-tur for 2 til Danmark-Portugal inklusive fly og billetter til kampen! Vinder bliver kontaktet via e-mail eller telefon inden for to dage, så vær også sikker på, at Bet24 har opdaterede kontaktinformationer om dig.

Spil på venskabskampen mellem Danmark og Rusland her!

Det danske landshold møder som nævnt altså Rusland i den sidst kamp, før EM-truppen skal udtages – spil med hele vejen op til kampstart eller prøv livebetting. Bet24 har også andre fodboldgodbidder som England – Holland og Tyskland – Frankrig, mens der også i løbet af dagen er tophåndbold, når DM-finalisterne Randers HK besøger Team Esbjerg – glem heller ikke at du kan spille med fra mobilen!

Brug NemID til at logge på din Bet24 konto – er du forberedt?

Som du sikkert ved, blev det danske spillemarked liberaliseret pr. 1. januar 2012. Det betyder, at kun spiludbydere, som har dansk licens, må udbyde online spil til danskerne. Bet24 har naturligvis sikret sig dansk licens, hvilket betyder at Bet24 overholder strenge sikkerhedskrav og er fuldt ud godkendt af den Danske Spillemyndighed. I forbindelse med overgangen til dette nye marked, stiller Spillemyndigheden en række krav, som også kommer til at påvirke dig som Bet24 spiller.

Spil på Bet24, der har dansk licens fra Spillemyndigheden!

De vigtigste er:

– Alle danske spillere skal registrere deres CPR nummer på deres Bet24 konto efter 1. januar 2012. Du kan gøre dette med det samme, ved først at logge ind på din Bet24 konto, gå til sportssektionen og vælge “Kontoinformation” og ‘'Min konto”. Du bedes samtidig kontrollere, at dit navn og adresse er korrekt på din konto, før du bekræfter med “Opdatér min konto”.
– Fra. den 28. februar 2012 skal du benytte dit NemID for at kunne logge på din Bet24 konto.

Såfremt du bruger dit NemID ofte, giver det måske mere mening for dig at bestille en NemID Nøgleviser.

Venligst bemærk, at ovenstående ændringer er krav som stilles af Spillemyndigheden, hvilket betyder, at alle spiludbydere på det danske marked er underlagt de samme krav. Vær samtidig opmærksom på, at dine CPR oplysninger krypteres i Bet24s database, således at de sidste fire cifre ikke vil være tilgængelige.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply