Unibet Velkomstbonus

Unibet indgår sponsoraftaler med danske storklubber

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Unibet sponserer danske storklubber

Unibet har indgået 3-årige sponsoraftaler med F.C. København og FC Midtjylland, hvilket gør spiludbyderen til eksklusiv betting partner for begge klubber. Unibet bliver med denne aftale desuden tribunesponsor i såvel PARKEN i København som på MCH Arena i Herning.

Læs mere på Unibet, hvor du også kan få 500 kr. i bonus!

Direktøren for Unibet Denmark udtaler, “Unibet er fokuseret på at være en engageret spiludbyder i Danmark, så vi glæder os over at kunne præsentere dette samarbejde med to af de mest ambitiøse klubber i Danmark. Ambitionsniveauet i København og Herning stemmer godt overens med de tanker, vi har om vores egen position på det danske spillemarked. Unibet vil være danskernes foretrukne online spiludbyder og samarbejdet med F.C. København og FC Midtjylland vidner om de ambitioner og det engagement som Unibet har på det danske marked. Det er to unikke klubber med hver sin skarpe profil: FCK har gennem flere sæsoner vist sit internationale snit og repræsenteret Danmark flot i de europæiske klubturneringer, mens FCM er stærkt funderet i sin region og gennem flere år udviklet danske fodboldtalenter på sit eget akademi.”

Anders Hørsholt, administrerende direktør i F.C. København udtaler: ”Det er med stor glæde, at vi i dag kan præsentere denne historiske sponsoraftale. Unibet har udvist en særlig interesse og engagement i at aktivere sponsoratet overfor F.C. Københavns mange fans både på og mellem kampdage. Det ser vi naturligvis frem til, og vi er sikre på, at sponsoratet vil være til stor gavn for både Unibet, F.C. København og klubbens fans.”

Læs hvilken betydning det får for Unibet her!

”Unibet er det tætteste man kommer på et perfekt match med FC Midtjylland. Det er vores konklusion efter nøje research blandt bettingudbyderne, konstaterer FCM-direktør Jens Ørgaard ved lanceringen af den historiske samarbejdsaftale mellem Unibet og FC Midtjylland, og uddyber: ”Unibet er en anerkendt udbyder, og har som os en medfødt lyst til at udfordre det etablerede. De forstod straks potentialet i vort unikke regionale klubsamarbejde, og kunne derfor komme med et tilbud, der var interessant for både FC Midtjylland, men i høj grad også for vore 150 samarbejdsklubber, der får mulighed for at spille en væsentlig rolle i samarbejdet med Unibet.”

Parterne har valgt at bevare sponsoraternes størrelse som fortroligt. Unibet er blandt de relativt få udbydere, der er blevet godkendt til at udbyde spil i Danmark af Spilmyndigheden. Med dansk tilladelse kan du trygt spille på Unibet, da det er din garanti for sikkert og ordentligt spil. Endvidere er eventuelle gevinster skattefrie, når du spiller på Unibet.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

En tanke om “Unibet indgår sponsoraftaler med danske storklubber”

Leave a Reply