bet365

Top-5 – derfor skal du have en konto hos bet365

Der findes mange bookmakere med dansk licens, som gerne vil have dig og mig som kunde, og hver især står de og vifter med deres gode tilbud for at lokke os ind i butikken, men hvilken bookmaker skal man vælge? De tilbyder jo alle sammen den ene eller anden form for bonus, så det er svært at hitte rede på, om det skal være bet365 eller en af de andre spillere på markedet.

Jeg har selv spillet hos bet365 igennem en årrække, og vil her redegøre for, hvorfor valget faldt på netop denne bookmaker.

Besøg Bet365 og få 1000 kr. i startbonus her!

(Regler om indbetaling, omsætning mv. gælder)

Bet365 Startbonus

Asian handicap

Som en af de få bookmakere med dansk licens tilbyder bet365 asian handicap odds. Det betyder, at bet365 på alle kampe i de store ligaer så som Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A, Champions League m.fl. tilbyder den højeste tilbagebetalingsprocent blandt alle bookmakere med dansk licens, og jo højere tilbagebetalingsprocenten er jo højere odds får jeg, og det kan godt være, du ikke synes, der er den store forskel på odds 1.90 og odds 1.95, men i det lange løb kan det være forskellen på at være vindende eller tabende i sportsbetting, så højere odds hos bet365 er en af grundene til, at valget faldt på bet365.

Live betting

Kan du lide at spille på kampene, mens de er i gang, så kan du ikke komme uden om bet365. Jeg tilhører den gruppe, som godt kan lide live betting, og hos bet365 kan jeg spille på alt live lige fra den danske Superliga til kampe der omfatter to aboriginals-hold i de ødeste egne af Australien. Der er et hav af kampe hver eneste dag, og det er også muligt at live bette på andre sportsgrene som håndbold, ishockey, tennis, snooker, dart… You name it.

Live streaming

Hvis du ligesom mig er en glad sportsidiot og godt kan lide sport i TV eller på nettet, så viser bet365 mere end 40.000 kampe live om året. Det er mere end 100 kampe om dagen, og det er alt fra fodbold i de store ligaer til tenniskampe fra WTA-touren eller ishockeykampe fra NHL, og for mig er det en stor fordel, at jeg kan følge kampene inden jeg placerer mit spil. Du kan læse mere om live sport her og live resultater her.

Multi-spil

Der er mange, som ikke kender denne mulighed, men hvis du godt kan lide at spille en  kupon med flere kampe på kuponen, så giver bet365 en ekstra bonus afhængig af hvor mange kampe du rammer. Spiller du eksempelvis en kupon med ni kampe, og de alle sammen går hjem, så smider bet365 50 procent oven i hatten, og hvis du rammer 14 kampe på en kupon fordobler de dit odds! Hver weekend forsøger jeg at lave nogle lidt vilde kuponer, hvor jeg kan vinde store penge for en indsats på ti kroner, og indtil videre er det lykkedes mig at vinde en kupon til odds 75 for ti kroner, og så blev gevinsten fordoblet, da jeg havde ramt 14 kampe. (Regler og vilkår gælder for denne bonus)

Hader du 0-0-kampe?

Det gør jeg, så derfor når jeg smider et spil på et ciffertips, så gør jeg det altid hos bet365 for hvis kampen ender 0-0, så får jeg pengene tilbage igen.

Besøg Bet365 og få 1000 kr. i startbonus allerede i dag!

(Regler og vilkår gælder – læs mere på bet365's hjemmeside

Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomnai.dk eller søge anden hjælp.

SPORTSTIDENDE.DK: GRATIS FREEBETS UPDATES PR. MAIL

Gå aldrig glip af nye, eksklusive freebets og oddsbonusser på siden!

%d bloggers like this: