1000 kr. free bet i startbonus fra Bet365

1000 kr. free bet i startbonus fra Bet365

Få en free bet 100% startbonus på Bet365, hvis du opretter en konto hos denne fremragende bookmaker i dag! Bet365 er et af verdens førende online spilselskaber med over syv millioner kunder i 200 lande. Selskabet har over 1.700 medarbejdere og er det 7. største privatejede selskab i Storbritannien. Bet365 har naturligvis fået Spillemyndighedens tilladelse til at udbyde spil i Danmark, så her kan du trygt placere dine sparepenge og forhåbentligt få dem til at yngle – skattefrit!

Besøg Bet365 og få 1000 kr. i startbonus her!

Guide til at få din free bet bonus på Bet365

Du kan få din bonus ved at følge denne simple guide: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% free bet bonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr. Når du har åbnet din konto, sender Bet365 dig en 10-cifret bonuskode, som slutter på NCDBS via e-mail. For at få din bonus skal du blot lave en kvalificerende indbetaling, vælge Min konto fra menuen under Tjenester, derefter Tilbud og Indtast tilbudskode.

Tilmeld dig Bet365 og få din free bet bonuskode!

Hvis du ikke modtager tilbudskoden, som ender på NCDBS, eller ønsker at opdatere din e-mail-adresse, skal du gå til ‘Min konto'.

For at kunne spille for din bonus skal du bare gennemspille indbetalingsbeløbet 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille din free bet bonus og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling.

Vilkår for din free bet bonus på Bet365

Kvalificerende indbetalinger skal være på minimum 100 kr., og den maksimale free bet bonus, som kan opnås, er 1.000 kr. For at kunne spille for din bonus skal du gennemspille det kvalificerende indbetalingsbeløb 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille både bonus og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling. Hvis gennemspilskravet for denne free bet bonus ikke er opfyldt indenfor 90 dage fra den første kvalificerende indbetaling, vil bonussaldoen blive fjernet. Tilbudskoden skal indtastes indenfor syv dage efter den kvalificerende transaktion. Hvis en udbetaling eller overførsel foretages til andre produkter, før free bet bonuskoden er indtastet, så vil tidligere transaktioner ikke tælle med i de oprindelige kvalifikationskrav eller efterfølgende gennemspilskrav. Spillere kan kun have én aktiv bonus ad gangen. For at anmode om en anden bonus, skal den nuværende aktive bonus først gennemføres eller lukkes. Eksisterende Bet365-kontoindehavere er ikke kvalificerede. Dette tilbud kan ikke benyttes i sammenhæng med andre åbningstilbud hos Bet365. Væddemål som indeholder valg til under odds 1,50 tæller ikke med i forbindelse med opfyldelse af gennemspilskrav. Væddemål placeret på Asian handicap, Total antal mål – Asian og Baseball Lige på, både før-kamp og som Liveodds tæller ikke med i forbindelse med opfyldelse af gennemspilskrav. Finansvæddemål som afsluttes tidligt tæller ikke med i forbindelse med eventuelle gennemspilskrav. Væddemål placeret på Flash Games tæller ikke med i forbindelse med eventuelle gennemspilskrav.

Besøg Bet365 og få dit 1000 kr. free bet i startbonus allerede i dag!

Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomnai.dk eller søge anden hjælp.

SPORTSTIDENDE.DK: GRATIS FREEBETS UPDATES PR. MAIL

Gå aldrig glip af nye, eksklusive freebets og oddsbonusser på siden!

%d bloggers like this: